Vodafone prepaid simkaart

Vodafone prepaid simkaart voordelen

Tegenwoordig is iedereen online en willen we allemaal online zijn. Er zijn echter ook mensen die naast online willen zijn ook meer gesteld zijn op hun privacy. Voor hen is een Vodafone prepaid simkaart dé oplossing. Gemakkelijk opwaarderen wanneer je weer wat nodig hebt maar verder de focus op het leven in plaats van de telefoon. Daarnaast zijn er velen die beduidend minder MB’s verbruiken dan ze bij een abonnement af moeten nemen, of het aantal belminuten wordt bij lange na niet gehaald. 

Bij een prepaid simkaart heb je geen last van maandelijkse kosten en hoef je pas op te waarderen wanneer het tegoed op is, daardoor weet je zeker dat je niet te veel betaald. Ook gaat het opwaarderen tegenwoordig hartstikke gemakkelijk via een app of sms-bericht, waardoor je supersnel weer bereikbaar bent. Met een Vodafone prepaid simkaart weet je dus zeker dat je de plank niet misslaat. Voordelig en slim omgaan met je telefoon, dat wil toch iedereen?

Aan een abonnement zit je vast, met een Vodafone prepaid simkaart zit je nergens aan vast.

Een maandelijkse betaling kan een hoop stress opleveren, vooral als je krap bij kas zit en de kosten hoog zijn. Abonnementen, de varianten waarbij je je telefoon afbetaald in het bijzonder, kunnen erg duur zijn. Bedragen boven de €40,- per maand zijn geen uitschieters, voor sommigen is dat erg veel geld. Een prepaid kaart kost beduidend minder, en je hebt geen maandelijkse betalingen meer. 

Daarnaast kan een abonnement zorgen voor een registratie bij het BKR. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor het aanvragen van een hypotheek bij het aankopen van een nieuw huis, iets wat je wilt voorkomen. 

Een gemakkelijk te onthouden nummer met Vodafone prepaid simkaart

Bij 06express bieden we mooie en makkelijke Vodafone prepaid simkaarten aan. Een prepaid simkaart met eenvoudig nummer kan gemakkelijker worden onthouden, door zowel jezelf als een klant. Hoe vervelend is het als iemand op je moet wachten wanneer jij je telefoonnummer niet uit je hoofd weet. 

Het roept ook vragen op bij anderen, over hoe jij aan dit nummer bent gekomen. Je hebt daardoor direct een onderwerp om over te beginnen. Een telefoonnummer met slechts 2 cijfers als ‘’06-55 22 55 22’’ komt daarnaast ook professioneel over. Mooie 06-nummers zijn bij ons gemakkelijk te bestellen. Onderaan de pagina vind je een lijst met Vodafone prepaid simkaarten.

Vodafone prepaid simkaart snel geleverd

Zit je in nood en heb je snel een nieuw nummer nodig? Of wil jij het verschil maken met een uniek gemakkelijk nummer? Bestel bij ons een Vodafone prepaid simkaart en je hebt deze supersnel binnen. Zo ben jij direct weer bereikbaar! Kijk hieronder even door een aantal Vodafone nummers. 

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Vodafone prepaid simkaart dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in een van onze andere producten, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

De waardering van 06express.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 129 reviews.

Hoofdmenu