Lebara prepaid simkaart

Lebara prepaid simkaart voordelen

Een telefoonabonnement kan tegenwoordig erg duur zijn, helemaal in combinatie met een telefoon ben je vaak tientallen euro’s per maand kwijt. Voor internet, sms en belminuten heb je allerlei losse bundels waardoor de kosten opstapelen. Eenmaal afgesloten zit je er voor één of twee jaar aan vast, met een maandelijks terugkerende betaling. Ben jij het beu om te betalen voor internet dat je niet volledig gebruikt? Of belminuten die je niet volmaakt? Dan is een Lebara prepaid simkaart de uitkomst voor jou. Met een prepaid simkaart zit je nergens aan vast en hoef je pas weer op te waarderen wanneer het tegoed op is. Je betaalt dus nooit voor iets wat je niet gebruikt, dat is zekerheid. 

Een prepaid simkaart met uniek nummer

Heb jij een eigen onderneming? Of wil je altijd gemakkelijk je telefoonnummer kunnen onthouden? Een Lebara prepaid simkaart met eenvoudig nummer kan je leven een stuk gemakkelijker maken. Nooit meer hoeven na te denken wanneer iemand je nummer nodig heeft, deze wordt daarnaast ook door anderen beter onthouden. Een nummer als 06-55 22 55 22 wordt vanzelfsprekend beter onthouden dan een volstrekt willekeurig nummer.

Een bijkomend voordeel is dat vele mensen je vragen naar je nummer, bijvoorbeeld hoe je hieraan komt. Bij het gesprek met een potentieel nieuwe klant kan dit een eventuele ijsbreker zijn. Een gemakkelijk nummer komt ook professioneler over bij anderen. 

Een prepaid simkaart zonder BKR-registratie

Ook kan een abonnement resulteren in een BKR-registratie, welke nadelig kan zijn voor het aanvragen van een hypotheek. Met een prepaid simkaart heb je hier gelukkig geen last van. Daarnaast betaal je maandelijks geen bedrag maar enkel voor wat je echt gebruikt. Voorkom dus een BKR-registratie en moeilijkheden bij het aanvragen van een (toekomstige) hypotheek, kies voor een prepaid simkaart. Gemakkelijk en snel bij ons te bestellen.

Gemakkelijk en snel een Lebara prepaid simkaart

Een prepaid simkaart is bij ons online te bestellen en vaak de volgende dag al in huis. Sommige mensen hebben door een voorval, bijvoorbeeld het verliezen van hun baan, een tijdelijke nieuwe simkaart nodig. Omdat iedereen tegenwoordig bereikbaar wil zijn moet je snel kunnen switchen en zijn onze simkaarten dus binnen no-time bij jou afgeleverd. Wij willen iedereen snel een goede oplossing kunnen bieden op het gebied van telefonie. Een simkaart met gemakkelijk te onthouden nummer of gewoon snel een Lebara prepaid simkaart tot je beschikking hebben, wat je wens ook is: bij ons wordt het voor je geregeld!

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Lebara prepaid simkaart dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in andere producten, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Lebara nummers
Uitgelicht
Aanbiedingen

Bekijk hieronder een deel van onze Lebara prepaid simkaarten