Verzending en bezorging

06express werkt samen met PostNL om bestellingen te verzenden. Hoewel 06express bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst  (m.u.v. zaterdag en zondag) dezelfde dag aanbiedt bij PostNL, kan 06express geen “voor 16:00 besteld, morgen in huis” levering garanderen. 06express is niet aansprakelijk voor vertraging bij PostNL.

Alle bestellingen onder de €50 worden standaard gratis verzonden met postzegels. Bestellingen die verzonden zijn met postzegels hebben geen track & trace code en zijn niet verzekerd. Tegen een meerprijs van €3 is de zending te traceren als brievenbuspakje+ en voor €6 extra wordt een bestelling onder de €50 als aangetekende brief verstuurd.

Vanaf €50 worden bestellingen standaard verzonden als brievenbuspakje+. Bestellingen die verzonden zijn als brievenbuspakje+ hebben wel een track & trace code, maar zijn niet verzekerd. Tegen een meerprijs van €3 kunt u de bestelling als aangetekende brief laten versturen.

Boven de €99 kunt u de bestelling gratis als aangetekende brief laten versturen. Naast dat een aangetekende brief te traceren is d.m.v. een track & trace code, is de brief ook verzekerd. Bij het ontvangen van een aangetekende brief is een handtekening vereist. Mocht u bij het eerste bezorgmoment niet aanwezig zijn, dan probeert de bezorger het een tweede bezorgmoment. Is er bij het tweede bezorgmoment niemand om de aangetekende brief in ontvangst te nemen, dan zal de bezorger van PostNL een bericht achterlaten waar en wanneer u de brief op kan halen.

Afhalen

Afhalen is uitsluitend mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact op via WhatsApp/SMS of door even te bellen.

De waardering van 06express.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 129 reviews.

Hoofdmenu